Garuda Entertainment |

   
   Nieuws 2007
| Nieuws 2006 |
 Foto's Garuda Entertainment
   
 

Garuda Tour 2007:

(Times: Vrijdag 02 maart 2007)

Garuda Tour 2007 met Tio, Nina en Febri

In verband met het 11- jarig en 6 - jarig bestaan van respectievelijk Garuda Radio en Garuda Televisie organiseert Garuda Entertainment de Garuda Tour 2007. Op zaterdag 3 maart wordt in verand hiermee een show in de Anthony Nesty Sporthal georganiseerd. De organisatie heeft voor deze show Tio, NIna en Febri, Javaanse artiesten uit Indonesie laten halen. deze artiesten zijn op 27 februari in suriname gearriveerd. Op het voorprogramma staat er een optreden van Eugi's Music Factory die tevens voor de muzikale begeleiding van de artiesten zal zorgen. Afhankelijk van het aantal bezoekers van de eerste show, zal er een tweede georganiseerd worden.

De Garuda Tour 2007 werd op 24 Februari 2007 aangevangen met een spectaculaire show in Den Haag, Nederland. Het doel van de eerste show in Nederland was om de online - lusiteraars van Garuda persoonlijk te bedanken. Op veler verzoek zal op 17 maart 2007 een tweede, tevens laatste show georganiseerd worden in Rotterdam, Nederland. 
De kaarten kosten voor een volwassene SRD 17,50, voor een kind SRD 12,50 en zijn te verkrijgen bij de welbekende voorverkoopadresssen.

Febri zag het levenslicht op 28 februari 1980 te Temangong. Zij is nu dus 27 jaartjes jong. Door op jonge leeftijd mee te doen aan songfestivals belandde ze in de muziekwereld. 

Tio is op 18 februari 1981 te Solo, Surakarta geboren. Dit maakt hem 26 jaartjes jong. Van klens af aan hield hij van muziek en begon al op jongen leeftijd mee te doen aan songfestivals. Verder heeft hij ook nog het kinderprogramma 'Anak - anak' gepresenteerd via Radio Republiek Indonesia. In 2002 heeft hij meegedaan aan de Interantional Choir Competition in Duitsland, waar hij op nummer 3 eindigde. Met Garuda Entertainment heeft deze zanger twee albums uitgebracht, te weten Lagu Jowo Fresh vol. 1 en Lagu Jowo Fresh vol. 2.

Nina, 26 jaartjes jong en is geboren op 24 december 1981 te Solo, Surakarta. Zij is tien jaar geleden begonnen met zingen door mee te doen aan songfestivals. Ook heeft zij diverse albums op haar naam staan, waarvan ze twee heeft uitgebracht met Garuda Entertainment.( De Ware Tijd: Maandag 05 maart 2007, Rubia Berghout)

Garudashow vervolg waard

De drie Indonesische artiesten Tio, Nina en Febri hebben zaterdag de Garuda Tour 2007 een succes gemaakt. Ze kregen het publiek steeds weer enthousiast. Nadat de artiesten hun repertoire hadden afgewerkt, werd door het publiek steeds om herhaling gevraagd. De show die tot 23.00 uur was gepland in de Anthony Nesty Sporthal (ANS), ging door tot ver over twaalven. Het publiek zong uit volle borst mee.
Het succes was te vwrachten, aangezien meer dan de helft van de ongeveer 4.000 verkochte kaarten reeds in de voroverkoop weg waren. Mej. Cindy Radji BBA, Managing Director van Garuda, maakte bekend dat het de organisatie na een jaar Garuda Radio Online ook gelukt is om vanaf 20 februari jl. Garuda TV online te hebben via de link www.rtv-garuda.com.
De opkomst was zo goed, dat de organisatie heeft besloten een tweede show in te lassen voor vrijdag 9 maart 2007, ook in de ANS. De organisatie wilde met deze artiesten wat variatie brengen in de Javaanse shows die naar Surianme worden gehaald en dat is haar wel gelukt. Jo-Ann Wongso, een van de bezoekers, zegt dat ze de aritesten heeft leren kennen toen hun clips op tv werden afgespeeld. "Ik vond ze toen al heel leuk zingen", zegt ze,  "maar in het echt zijn ze nog leuker en ze zijn moderner".( Dagblad Suriname: Maandag 05 maart 2007)

Garudashow drukbezocht

De Garuda Tour 2007 show van het weekend vond plaats in de Anthony Nesty Sporthal, waarbij de uit Indonesie afkomstige artiesten Tio, Nina en Febri hebben opgetreden. Het goed opgenomen publiek heeft genoten van de show. Op 27 februari arriveerden deze artiesten in ons land. In veand met het 11- jarig bestaan van Garuda Radio en het 6- jarig bestaan van Garuda Televisie organiseerde Garuda Entertainment de " Garuda Tour 2007". De muzikale begeleiding lag in handen van de muziekformatie Eugi's Music Factory. De drie artiesten hebben hun bekende nummers gepresenteerd. De 26- jarige Tio houdt van muziek. Hij heeft reeds twee albums op zijn naam staan, namelijk Lagu Jowo Fresh Vol. 1 en Lagu Jowo Fresh vol. 2.
Tio is drs. in Toerisme. Ook Nina, die 26 jaar oud is, heeft een doctorale graad in Economie. Zij is 10 jaar geleden begonnen met zingen door mee te doen aan songfestivals. Febris is 27 jaar oud en is van kleins af bezig met zingen. Zij is afgestudeerd als Bachelor in Communication. 


( De Ware Tiener: Vrijdag 27 april 2007, Sharon Singh)

DJ's Garuda mixen live op de zaterdag

"Wat als een kiek is begonnen neemt nu serieuze vormen aan", vertelt Gilly Sordjo, Technical Director van Garuda Televisie over hun entertainmentprogramma. Op de zaterdgmiddag tussen 12.00 en 14.00 uur worden de lusiteraars en kijkers thuis live via de beeldbuis en radio bezig gehouden met de live-mix van de dj's in de studio van Garuda Radio & Televisie Suriname.
Dit muziekprogramma telt zes vast discjockey's, die vst in dienst zijn van Garuda Radio & Televisie Suriname. "Doordat we zoveel goede reacties hebben ontvangen zijn we van plan dit programma uit te bouwen en veel leuker te maken. Ook bieden we deze deejay's die deel uitmaken van het personeel, de mogelijkheid om hun kunnen te tonen en meer bekendheid te krigjen in de samenleving", liet Sordjo weten. Een van de deejay's die ook te zien is bij dit live- programma is dj JRM-E, die momenteel een contract met discotheek Starzz op zak heeft. Af en toe wordt ook de gast-deejay Anda er bijgehaald voor de variatie. "Sponsors hebben zich al aangemeld voor het programma. Samen met deze sponsors zullen wij nagaan hoe wij invulling kunnen geven aan de behoefte van de kijkers van Garuda", zegt Sordjo die druk bezig is nieuwe foefjes voor het programma te creeren.

 2007 Radio & Televisie Garuda N.V Suriname - Alle rechten voorbehouden.
Powered by Dahhosting.nl